Kenapa tak nak naik jugak ? T^T

Views
penat jenjalan blog orang . lelawa belaka blog dorang tak mcm blog sy ni he jeles . orait nampak kan yg kat atas tu ? kalau korang tanampa try tekan sini . okay baik laa . jangan laa risau kalau tengok duit churp churp RM0.00 lagi . duit akan masuk samada selepas kempen itu tamat atau pun selepas 24hour . itu laa yg sy rse cne duit masuk . haha .

kalau tak pun mungkin belum ad yg click churp churp awak or mby awak bagi masuk link yg salah . pastikan link tu ad nme korang mase mendaftar tu . contoh nya try tekan sini then tengok kat web addres tu . ad kan name sy ? so jangan la takut ye ? duit akan tetap masuk kalau yg korang buat betui . jangan bagi link lain sudah ah :D

p/s: anyway berminat nak join boleh kelik kelik sini ye . jangan memalu :)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. ooooo..patut larr..ingatkan sebab ape la tadi..thanks..Thanks sekali lagi b'coz follow sye

    ReplyDelete
  2. haha . okay your wlcome :) tadep masalah pun . main churp churp ni perlu kesabaran . *cehhh :B

    ReplyDelete
  3. churp-churp nih mcm mne miraa ? whats the function ?

    ReplyDelete
  4. PNH nah , sy da jlaskan dekat sini

    http://miraahussin.blogspot.com/2011/12/churp-churp_18.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini