Tuesday, 20 December 2011

lappy sayaa ada cursoh yg sungguh comel !

Hello mellow ! :3 mase dudo tengok adek sy buad logo BB , dy banyak ubah ubah woo lappy canggeh dy toh ~ haha ! so ask laa dy itu ini . well dia lagi bagus in computer dari sy . i donno ap dy makan . haha . tengok bawah ni ye .
alaa tomei tomei ~ bhaha ! awak nak buat jugak ke ? well nanti laa sy buat tutorials pasal ni ye . kalau yg da tahu tu toksah laa tunggu :) btw mao tengok tb ! babai !
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini