Sunday, 18 December 2011

Menyakitkan hati tahu?

 Tidak kah kurang ajar ayat akuu tu ? kan ? mesty lepas ni ad yg akan nasihatkan aku and ad yg akann marah aku and sebagainye . apsal nama aku brubah lagi ? sukati la . aku kan ajaib . lagi pon nae aku Miraa . hhe . bagi mereka yg betul betul knal sy , org tu ta an skit an hati sy sebab drg tahu ap yg akan jadi ble hati sy sakit .

terasa macam nak mati . yeah sejak kblakangan ni aku suka ckp aku nk mati n terasa mcm nak mati . act betul . haha babeyy . acah je la . tapi sometimes bbtl nak mati =.= aku nak nangis ? oh lupakan . aku mmg akan ngis ppun sblum aku bgtau . aku nak mogok tanak makan . better pcaye dgn ap yg aku ckp . aku kalau nak buat something aku mmg determine akan buat . bila aku ckp aku tanak makan maksud ny aku mmg tanak makan . bukti untuk bulan pertama ? tengok photo ni . lawo tak ? :D wajah aku skg ni . kurus ? tekan image utk melihat lebih jelas .OMG !itu yg aku ingin kan . well kalau aku tengok kat cermin takde ah macam ni tapi entah knape dalam gambar jdi mcm ni . bbtul ke aku kurus ni ? ceh menarik ! tapi walau ap pun idong aku tetap besar mcm koala XD hehe . aku mmg tgah sakithati skg ni . aku da bosan idop mcm ni sentiasa sakit hati . tk boleh kep utk satu hari hati aku tak sakit ?? tak an susah sangat kot permintaan aku tu .

aku mmg tahu yg lelaki taboleh d pisahkan dgn game and aku terima tu . tapi aku pun boleh pasang satu benda yg menghairan kan en ? apsal tiap kali aku on dy tak on ? but when aku tak on dy on ? sebab main game je ke ? well aku pcaye laa dy tak mlayan bla bla bla . tapi rse curiga tu mane la boleh hilang kan ? bodoh la aku mcm tu . well once again aku rse aku bodoh sangat .

aku mmg mcm ni so jgn bce klau tasuke . okay , aku tasuke sebab aku dok pk and risau pasal dy kte nak kua . omaigad . lu pk sedap ke ! satu hari menangung sakit . then ble d text dy nak kate ap sy dapat ?

Name: Number: MaxisContent: RM0. Your SMS didn't reach 0********* as the phone is switched off. It'll be sent once the phone is switched on. To stop these alerts, send STOP to 22021.Time: 18/12/2011 15:13:56
Lagi la aku pk bebukan an ? then dy txt tah aku tatau . nak dy on kejap je utk chat . tp dy kate taley nak wt cne ? aku bia je ah tab fb tu . then tgk dy on . suruh aku tekan yg game :') oh baby . you make me so terharu . boleh pulak main game mase aku tgah rse mcm nak mati ? da ah kua gmane tabagi tahu . lagi sakit bila aku tgk mem dy ckp yg dwk g mandi ai tejon . aku cuti ni dapat ap weh ? T^T ! bagi aku sume ni tak adil ! aku benci kehidupan aku ! aku nak bebas ? tolong laa . bergurau ke ?

Okay lepas ni nak kutuk mengata aku go a head . ada aku kesah ke dgn sume kutukan tu ? aku buat suka aku . aku marah sebab aku sayang . aku nangis sebab aku sedih . salah ke ? kalau salah jangan nak ajar aku , sebab aku tknak menuntut ajaran yg mengarut ! syesly aku rse aku bodoh sebab luah an prasaan aku dgn cre mcm ni :'( kalau aku tak layak untuk dapat dy just ckp kat aku ah . aku tak suka org dok main cakap blakang ! aku teruk sangat kan untuk dy > aku bodoh kan ? aku sial kan ? aku mmg da brubah skg ! aku brubah sbab aku tanak jadi mcm dulu ! aku tanak main kn prasaan org lagi . tak an susah sangat nak paham . ke , dy masih suka gf dy yg dulu ? :') lelaki mmg susah utk mlupekan pempuan yg ptame dy sayang .
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini