MFace Vs. Facebook ? COOL !

Views
After tengok Maharaja Lawak Mega harituu ~ sy tengok dekat bawah screen tuu ad tules Dato' AC Mizal . pfttt pftt pftt ! sumpah dok sy tatau pasal dy jadi dato' or sesape puns yg jadi dato skg . knape ? well jarang tengok tb :) kalo tengok pun pasai Kor agaga . Back to topik !
MFace vss. Facebook ? wtfuu ? Dato' AC Mizal ni jadi pengerusi untuk MFace baru baru ni da buat satu majlis pelancaran perkhidmatan rangkaian jaringan sosial yg baruu dari syarikat beliau . So , dapat ke MFace ni jadi super hot macam facebook ngan twitter skg ni ? adoi mane laa sy tahu ~ kite tunggu je lah ye XD

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini