Thursday, 15 December 2011

Miraa Hussin Vs. Mira Hussin ?! 0.0

Assalamualaikum . okay , miraa kate nak tido tadip . Act miraa sibuk meneroka blog org , ad laa jugak satu duaa ratos org miraa da follow . But miraa tabagitau dorang pums haha . Tittle to nak menggedik sadje haha . Fuhh ! Gilee . Miraa ketinggalan zaman kot sebab taktao pasai blog Mira Hussin tew . mehehe

Miraa tak penah tahu pun sblom ni sbb miraa ni kurang minat jenjalan blog org  but tetibe harini rajin gile . tjumpe laa blog Mira . Heyyooo ! jangan konpius , Miraa stands for myself yg Mira pulak akak tu . alaa , mine ad double A . Thats make a different what ? ambuyy . haha anyway , blog miraa ni mcm ciput je . baru nak berkembang . but akak mira ? >..< !! jeles nye ! wuwuu . . followers akak mira daa ribuu T^T miraa ? OMAGGIE . tolong laa jangan ask . hehe

Anyway , miraa nak req something ni dari akak mira :'P jadi akak miraa boleh ? XD oh jyeahh silly me . So name same kan ? ahh ~ Miraa culik link dy bagi masuk Profile miraa :) argh ~ nak pegi comel kan blog dulu ~ bobayyy kak Mira Hussin ! <3

Ps: ad lagi ke yg bername Miraa Hussin ? Miraa nak jugak gedik kumpuls sume org yg ad nems gini hehe !
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini