Tuesday, 20 December 2011

Mother Daughter Day =.=

lai lai lai ~ komeng ini buda yang sangat suka edit gamba jadi hodoh :D adorkable tu sy dapat dari Nazihah A :'3 maaf kan sy . sy berminat dgn ayat to hee X'$ sy mmg tade buah fikiran sendiri . btw any advice pasal gambaa ni ? sebab kite nak buat vid clip use image ni . ececeh ! semakin gedik laa kan ai ? sape nak photo dy kne edit acam ni ? mai bak RM2 :D joke ! tapi kalau betui ap salah nye . HAHA

well well well , harini tak jadi nak naik ferry =.= grr grr . pasai hujan lettew ! at first konon nak naik speed boat . haha then tak jadi . the end :D so ap kne ngan tajuk tu ? alaa saje je taip . tatao nak taip ap . harini me and my mom jenjalan . fes pegi scola dia dulup . sy nak kemas tempat dy ngajor ano murid ny . so seperti biasa saya hanya mampu tolong tengok sebab alah dengan habok ! =.= atcoo !

suddenly =.= hanpon dy ber-ring ring .. okay tadepe yg perlu d risau . then tetibe sy tringat pasai text sy dengan boypreng sy smalam ;
me : tak adil la dy ad nums umi sy tade nums mama
dia : bukan nums umi tu pun .
me : ee betui laa tu nums umi . kalau tak pcye call ah .
dia : bla bla bla . okehh
me : tp use nums lain aww nums awak sy daa save hihi
sumpah dok ! jantung ai berdegup degup ! nak tye tapi dy keje . emm bukan dy kot . lepaih tu mommy sy kte nak cri sape ? ahh entah ap dorang bual kan then mommy off . dy kate "Jual rumah . Org da ad rumah mau jual . gila" amek luu :D so mungkin bukan dy laa . org tu call lagi tapi mommy sy buat dek je . bhehe :p mmg susah laa nak bual bual nan mommy sy toh . dy tasuke :p

okay , so lepaih habes keje dy kiteorang pun jalan . alaa bukan mcm korang shoping moping :D sy dengan mommy sy pulang rumah je teros . mulut sy ni ad jugak laa nak ckp pasai sy ad bf . tapi wooo takoot ! korang rse mommy sy akan marah tak ? well dia cegu and dia garang =.= but still iloveyouuumommy <3 ahaha babaii <3
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini