New blog design again~

Views
Woo ~ I just wanna say thanks to akak Bihah because the way she blogs make me smile all day long. Syes sy suke tengok belog akak ! >.< Well mungkin akak akan marah sebab blog sy ni da mcm blog akak. So thanks for inspiring me kak bihah :) At first I was so dumb about this blogging thing. But tengok and ikot tuto akak da sampai sini. *cewah mcm ayat bebudak PMR yg ucap TY kat cegu dwk je*

Blog sy sangat semak and menyakitkan mate bile tengok . gelap je :B sesiape nak just bagitau kat sy eah . lagipun ni yg free . kalau nak baya boleh gak XD !
Lepas seminggu dua sy da bosan tengok blog sy . Sy ni jenis yg 'cepat bosan' ekeke . sy salu tengok blog org sume lelawa n tiap minggu bertukar aguuu ~ so sy pon nak tukar . boleh en ? atotott ! So ini laa macam muka blog sy skarang wue ~
lalala ~ nak tengok Running Man . Jom jom jom ! ^^ btw komen aww pasal ni . okey papai ~

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini