New shout just like mine

Views
Hello mellow ! aishh soryy miraa sibuk menangis lagi harini haha . tu laa lambat sikit nak post . emm ni pasai shout okay . jom tgk kt bawah ~
First , yup aishaa :) toksah sign up ap ap puns just copy coding dy and paste dekat mane nak letak kat blog awak . nak coding dy ? meh amek kat bawah ni ye  ;)
<!-- Start HTML Code --><iframe title="Shoutbox" WIDTH="160" HEIGHT="400" src="http://shoutbox.widget.me/window.html?uid=1cb7f" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe><script src="http://shoutbox.widget.me/v1.js" type="text/javascript"></script><br><a href="http://shoutbox.widget.me" title="Shoutbox Widget">Shout</a><a href="http://shoutbox-tutorials.blogspot.com" title="Shoutbox Tutorials">box</a><br><!-- End -->
Merah tew untuk saiz shout korang yer . Hope ini boleh laa kot bantu sikit .

Second , jyeah betty ! tekezut ai dapat tahu hahaha . ai use shoutbox.widget.me ni jeh . hehe . nak tahu something tak ? shoutbox ni macam best . why ai kate cm tew ? okay ni ;
1. Tak payah sign up
2. Just copy code tadi n letak sukati dlm blog awak
3. Boleh gtw kte pasal ap org tu buat smase dlm blog kite
4. IP org tew boleh kne detect so tade la brani nak men kotor
5. Tak payah bayar . FREE !
lagi satu tak susah nak bw . np tak susah nak BW ? ini sebab siapa yg use shout ni akan dapat tau jugak ap yg kne post . emm cane eh nak terang an .. okay , tengok je pic kat bawah ni eahh ..
Ad dy gtw en via via sgale ? so , kalau korang post kat satu box pun yg lain akan dpt tgk . ai tahu tak brape privacy but isn't cool ? XD boleh tahu org tew tengok ap mase post post kan ? lagi pon IP , and date bleh d jejak tros . tak ke ini best ? entah laa miraa men entam je . haha .

Btw miraa memang suka kongsi kasih sayang . lepas ni miraa ajaa cne nak wt churp churp korang naik mendadak ye ? fuhh . penat hari ni ! T^T smoge korang ske post neh meh komen sikit haha .

Nota PENTING : Pastikan korang letak http:// tew kat depan link blog if nak nems anda ad link nye ye

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

9 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini