Tuesday, 13 December 2011

New shoutbox ?


Alaa comel ny . sape dapat buat ? haha Smalam ai post pasal Shoutmix nak kene baya . then jenjalan nampak org kte ad new Shout hehe . ai pun nak gedik jugak laa buat pasal new shout neh . gedik tak gedik tak gedik tak ? XD jom review satu satu 

Myshoutbox.com :
Freeshouttbox.net :
Shoutbox.widget.me :
<!-- Start HTML Code --><iframe title="Shoutbox" WIDTH="160" HEIGHT="400" src="http://shoutbox.widget.me/window.html?uid=1cb7f" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe><script src="http://shoutbox.widget.me/v1.js" type="text/javascript"></script><br><a href="http://shoutbox.widget.me" title="Shoutbox Widget">Shout</a><a href="http://shoutbox-tutorials.blogspot.com" title="Shoutbox Tutorials">box</a><br><!-- End -->
www.99shoutbox.com :
www.shoutjax.com/shoutbox.php :
Shoutbox Styles












free-shoutbox.net :

Klik je image tu kalau nak pegi ke web shout tew ye :) tapi miraa tatau laa kalauad few links miraa salah letak hehe . niway , miraa tanak use shout buat mase ni . so any Q ask je kat tepi tu ye hehe . kalau tak pegi je af biy miraa . oh oh oh menantuks fulak . nite evelibadi . Assalamualaikum

Note : Churp Churp ai da sampai 80 pelash pelash thanks all ! oh macam tapecaye :') nak join ? meh tonyoh sini lelaju or sini or sini or sini
Share:

10 comments:

  1. churp2 mira da rm80+ ?
    wah . hana pun bru rm9 jea :/

    ReplyDelete
  2. :') miraa pums ta sanke . bloggers sungguhh baik

    ReplyDelete
  3. wah ! gilaaa best . sedih bila ada rm9 jea . tak naik2 pulakk . tak lama lagi dah boleh cashout ~ wah2 . untung2

    ReplyDelete
  4. :) so hana kongsi laa kasihsayang dengan org spaye cepat cepat naik haha

    ReplyDelete
  5. heh , kejap lagi miraa post ye :)

    ReplyDelete
  6. dulu da bwad n gne da shoutbox ne.. tapi,, x bpe nk cntek la..hehe

    ReplyDelete
  7. mira camne nak letak bende joget joget kat atas tu. comeyyy !

    ReplyDelete
  8. This article will help the internet people for setting up new weblog or even a weblog from start
    to end.
    http://www.qu.edu.sa
    http://www.coe.qu.edu.sa

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini