Sunday, 11 December 2011

Oh goshh ..


Shoutmix kene baya da ke next yea ? well macam tetau je dorang yg miraa nak remove shout ni :) isk isk isk . haha ! well me tak kesah laa nak kene bawa , but momy semesti nya marah =.= even nak use domain yg lelawa tew puuns dy tak bagi . nak jugak bunyi miraahussin.com . aww ! hahaha berangan je lebih .

So kalau shoutmix da tak ad korang nak ask kat mane ? hehe . facebook kan ada ? kalau tak pun ask me at formspring . wee tew dy daa ganti tempat shout miraa . so after this bertambah tambah laa org yg kate miraa sumbungs T^T . keep in touch kat facebook ye :) okay bai .
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini