Friday, 9 December 2011

Oh mommaa ..

Jong-Kook : Hello baby . I'm sorry to night I can't call you . I'm a lil bit busy right now . I've got things to be done .
Miraa Hussin : Its okay . I know you're busy . But can I call you at late night ? You aren't doing anything
Jong-Kook : I think you should forget about it dear . I'm working until late night . I'm really sorry baby .
Miraa Hussin : Oh , okay then . I'll wait until you aren't busy yeah ?
Jong-Kook : Baby ...
Miraa Hussin : Yeah ?
Jong-Kook : I love you .. Sweet dreams and Good night ..
Miraa Hussin : I .. hmmhh .. Good night ..

Pehh ! Imaginasi yg sungguh gile dan luar kawalan betui naa . HAHA . Sejak tengok Running Man ai rase suke fulak tengok body Kim Jong-Kook ni . HEHE ! akan rse slamat kalau dekat dengan dia . ceh ! macam pernah jumpe je mehehe . But I got my own Jong-Kook and ai pernah jumpe :p

Tak salah ai dulu ketat woo tangan dy haha . rase slamat . tapi sayang , dy tak tinggi . haha ! ap kne mengene ? ai sayang you ai malah cinta kat you . aumm . nak muntah tak nak muntah tak ? XD !! aloo ap salah ny ? ai sayang Batman ai jadi watelukk ? :p

Okay , now berubah jiwe ai . Bee , tolong tanam six packs kat perod awak boleh kan ? :D hey hey my dad cakap , kalau nak jadi tegap bagi badan gemok dulup baru training . Pehh mantap teros tew . HAHA ! so makan banyak banyak ye :3 please . ni satu ugutan spaye ai tak curang kat you . kalau tak ai pegi dengan Jong-Kook a.k.a Lelaki Penguasa . aumm sedap nick name haha.

I'm kinda missing him laa . nak call tapi maluu . syesly rendu denga dia gelaak T^T mommy ! Baby renduu dengan babyy menantu mommy :'< bole ke minjam enpon ? nak call dy hehe . tapi baby maluu nak cakap haha . kalau rakam muke ni mase call sumpah watelukk muka ai merah macam ketam ! haha

eumm , ai rse taon depan pun ai tak akan dga sore dy kot . ai macam makin lame makin takut nak cakap cakap . ask laa mama ai kalau ai ad kuar kan sore dari kotak soara ai when kat umah o luaa . haha ask laa ask laa ask laa . kite tak takut pun . haih gedik menggile .

P/s i : ai semakin cepat menangis
P/s ii : ai sukaa tengok gamba Batman ai
P/s iii : semakin hari ego serta jelly instinct ai meningkat
Btw ai tahu you baik . jom jom join churp churp . hehe
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini