Polka went Rawr !

Views
Tiada yg best when memalam minom choco panas sambil tengok screen lappy tapi tak cukup so sy minom oat lagi haha . mommy and adek(s) sibuk tengok zombie kampung pisang sambil makan koci . mcm nak join , tp gg sakit T^T kesihan sayaaa .well sy tidak makan sebab sakit GG . itu satu alasan yg munasabahkan ?

Apa yg sy kata Polka went Rawr tew ? Okay . mungkin anda prsan yg blog sy menjadi gelap gelitess .mahap naa , sy tak bayar letrik untuk bulan ni . knape ? tade yg nak tekan churp churp sy pum T^T hehe
This is polka . Terang gile kan ? tu la bil letrik sy naik mendadak ;D anyway ad sesiapa nak skin itu ? Boleh bagi nama FAMOUS anda serta linky blog ye . sy boleh tolong edit kan skin ni skit demi sedikit . so jangan memalu nak tanye =.= sy tasuke laa kalau org main "korek" tanpa kebenaran !
This is how my Polka turn into ! HOHO ! okay tak ? lagipon matching dengan themes Dolce & Gabbana GC sy neh ngehe ! okay ! sy akan jadi GARANG sekarang . takut tak ? XD lol lol lol ! anyway jangan lupa tanya ! -.- kite benci laa org "korek" ni . hihi ! Assalamualaikum

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini