Private cBox

Views
fes tekan sini ngan sini dulu oke :) hehe jawap yg bawah tu dulu , ehem Akak use Classic Template dek :) #haha terasa tuaa ai keh keh keh . next , acemane nak buat cbox mcm akak ? maksod adek cmane ? #aduh org tye sy , sy tye alek . okay , ni yg akak buat ;
Tekan image untuk tgk lebih jelas

Fes tekan yg ad anak panah tu then tekan yg ad dalam kotak merah
Lepaih tu tukar laa sume ikut sukati haha
Tekan apply then tekan yg dalam kotak merah tu
Lepas tu korang copy yg mcm kne mark tu eahh .

Lepas tu pegi blog korang then paste lah . Save then siap . hehe ! nak daftar pegi sini http://www.cbox.ws/

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini