Sunday, 11 December 2011

Someone please give me some advice T^T

Teka teki . Adakah anda lihat bahawa mata saya menunjukkan kesedihan o kegembiraan ? HEHE I'm kinda having problem forgetting about all the mistakes that I’ve done in the past . It makes me think that he will balas apa yg Miraa daa buat . Do I made a big mistakes because telling him who I am before knowing him ? Did I ? Ughh T^T I can’t even have a long sleep since I told him :’( I’m trying to be the best I can to make it work but its hurting me to forget it all . Mesti tak paham kana pa maksud Miraa ? tak ape laa . bagi yg paham thanks :’)

Have you ever heard about first love ? well memang laa kan ? mustahil tak penah denga laa . okay mesti banyak yg akan cakap “Brape kali minah ni nak ulang ulang?” , “eleh , nipu je keje minah ni” and “bodoh nye minah ni” . okay I admit it that I never even loved my EXs =.=’’ so ? padan laa muka . sukaa buat hidup miraa merana t=.= ! banyak yg brubah kat diri Miraa skg . and  tak penah lagi miraa ilang slere bile makan . but now ? wew ! korang akan nampak that Miraa smakin lemah and sumpah mukaa fucat . satu hari Miraa makan skali je . tu pun kalau ad yg hijau je . (sayur berdaun) hehe .

In 1 week berat Miraa hilang 2-3KG . well baru minggu ni mira pasan sebab jarang naik scale :’) Miraa betui betui nak someone unto bagi advice kat Miraa . Miraa nak someone yg matang sikit . kalau bulei akak :’p Miraa betui betui banyak brubah skg ni . contoh nya Miraa cepad gile sakit hati and pk bebukan kalau dy tetibe ilang :’( kalau tgok tb , Miraa tak menghayati pun cite tew . Miraa mghayal pastew nanges . pnah skali mom ask , knape Miraa nanes time tengok SpongeBob :’D aneh bukan ? kalau tengok love story lagi laa beduyun duyun ai mate Miraa kuaa XD Miraa cepat trase dgn kawan Miraa . kalau org tu watlek Miraa terpakse tahan ai mate woo T^T

Kalau text pulak , Miraa kengkadang text abang Miraa . ishh siape lagi kalau bukan Helmi . knape ye Miraa pilih dy ? entah laa . sometimes what he texted makes me realize about something :’) Miraa tasuke kalau bf Miraa txt dgn org hehe  . teruk tak teruk tak ? mesti laa teruk kan Miraa ni ? :’) Kalau dulu nums dalam contact Miraa pernah sampai 200+ orang . fuhh percaya tak ? hehe acah aje . paling banyak pun 89 je . tu 2 years ago . but now tinggal 20 orang je . mommy , daddy , abang , cousins , adek , mems and him . banyak kan ? XD 24hours Miraa text dgn bf je . ini salah ke ? T^T keliruuu

Facebook ? well Miraa tak ad anythings pun yg nak d sembunyikan . bee , kalau bee ngah read meh biy gtau .. pass biy yg ad nums nums tu XD !! biy tak curangs pun  p ah cek ! :P !! macam tapecaye yg sy akan jatoh cinte macam ni hahaha . korang rse Miraa buat ni betui tak ? :’( and salah ke kalau miraa jelles ? miraa mingungg ! T^T miraa shemvuruuu vute :C help ...

Miraa kalau on lappy mesty dga lagu . so ni lagu yg miraa dga mase tgok slideshow photo si dia . pehhh ! mengalir ai mate miraa ! :’C ! Okay , agak mengarut kan semua lagu tu ?? miraa denga betui2 sume lirik dy and mase tgok photo tew ai mate turun .. ehehe .. “Oh darling I wish you were here” and “It takes two to wisper quietly” , “I’ll think of you tonight”  Vanilla Twilight  . “That should be holding your hand, that should be me making you laugh . That should be me . Oh this is so sad”  Justin Bieber  . “Remember when we first meet I had to tell you that I couldn’t live without your love” oppa ! T^T !! “I can’t wait to see your face” , “when you thinked about me text 143, that means I love you girl” , “im counting down the days till I can see your face” , “Upload the memories and I have replays of you” . Cody Simpson yg menjuarai membuat saya menanges dgn lagu iYiYi dia T^T wuwuuu sedih nyee . You and I Both Lovee XC . “Love me love me say that you love me” JB . “One and only one around  this world” , “Love is hard to find”  Laza Morgan . “I miss you , I miss your smile” , “You hold me close in your arms” , “I never wanted you to leave. I wanted you to stay and hold me” T^T I miss you by Miley Cyrus .. “I was thinking bout her thinking about me thinking bout us what we gonna be?” , “I realize that it was only just a dream” , “I swear now I can’t take it” , “My love my life..” ughh ! T^T “Hope in my eyes” Nelly Just A Dream T^T . “There a times that I hate you . The time that you hurt me and put tears on my face” , “I don’t wanna be without you babe” arhh damn T^T !! BeyonceBroken hearted girl ..  Wedding dress ~ “I never gonna win this game without you “ , “I will never be the same , without you” – David Guetta

Enough about songs hehe . Restu mommy . emm perlu ke miraa gtw mom pasal miraa ad bf ? sebab momy miraa salu tuduh miraa dating tiap kali miraa nak minjam buku kat libry T^T sedih nye .  rse nye perlu atau tak untuk miraa bagitau mom miraa ? sebab mommy miraa garang naa ~ even anak murid dy takut kan dy hehe . kalau miraa patot gtw dy , miraa tgu when miraa pegi libry lagi laa XD then miraa akan kate “Umi , saya ad bf . Tapi org KL . jadi jangan laa tuduh sayaa dating kalau sy p libry o bli barang barang kat kdai buku tew T^T” HAHA !! okay tak ayat ni ?
P/s - Kalau miraa tak update dalam mase yg lama meby miraa da ta ad kat dunie ni kot :')
Thats all ah . Jyeah , miraa teruk sangat sebab tak pandai pk that stuff dengan sendiri . miraa ni mcm sakai gegile lol X’) miraa da minx advise dr abg miraa n stepbrother miraa . but jwpn dorang hampir sme je , “Buat tak tahu” aihh miraa tak tau laa kalau to maksod dorang hihi . Btw , I know you’re here to help me :’) bukti ny awak dah read sampai bawah ni hihi . Assalamualaikum 
Share:

10 comments:

  1. dear miraa , i tak laa pndaii sgt bgi advice kt urg . even ngan adk sndri pon tapndaii . hee xD . miraa tak slh pon if awk bgi taw dea bout ur past . but if u think , u must to tell him , juz bgii taw jee laa.. awk pon dahh bg taww kann. hope dea bule pham & trima miraa s'adanyaa laa .. hrapp dea tablass laa pa ynk miraa dah bwat . dunt think negative sgt laa miraa . smpai ta mkn , ta tdur .. kang sket bee awk gak ynk ssah hatii .. jeless ~ ta slh kut klu awk jeles . tpii , jan laa smpaii nakk pkir bkn2, kang dea ta than ngan prngaii kitee , asyikk tuduhh ynk bkn2 jaa . apa ynk pnting awk & dea jujur . mslah urg CEMBURU BUTA mmg susahh sgt nakk cntrol . mcm2 dea blh pkir . so , u kne kurngkn cket jelles u tuhh k miraa .
    miraa ~ i think better u sayy like dat laa wit ur mum . muahah . spya dea ta tuduhh lagii .

    P/s - Kalau miraa tak update dalam mase yg lama meby miraa da ta ad kat dunie ni kot :')

    hoii macii . ayatt paa nhee ? ang nak p mna ?? klu ang ta dak sapa nak update blog ang . sapa nak jaga bee ang ?? ang nak tgok dea merana mnyesall kaa ?? chills laa babe . urg bcinta mank byk sgt dugaan . kitee kenaa kuatt . :D

    upps ~ dahh jadii mcm pkar counsellor cinta plakk dahh . bhahaha .

    ReplyDelete
  2. XD thanks . alaa seram sejuk naa when taip entry ni smalam . satu badan sejuk then tetiba menggigil . lagi pums hari tew ada read pasal tanda tanda nak mati =.='' n salah satu nya badan menggigil XD thank thanks thank

    ReplyDelete
  3. ada ada syakk kw nhee miraa . hoho . ur wlcm dearr . nee jee kut ynk termampu . hee xD

    ReplyDelete
  4. =.='' syes lew . lupa sudah blog siapa ak tbaca hari tew hehe :'B

    Okay . sudah mencukupi lettew . tp ni jelly x pandai kurang2 . mehehe . lumrah .

    ReplyDelete
  5. bljarr laa kurangg kan . hee xD dpt tuhh . lama2 pndaii ilng gak tuh jeless . haha . tgok mcm sayee . ngee ~ maka maka . smaa sajaa . bahaha .

    ReplyDelete
  6. XD hello ? tgk si encik teddy awak tu dmane :D sy ? auhh jyeahhh . mcm tgl d planet bbza XD

    ReplyDelete
  7. bhahah . lek luu . lekk luu . ngee ~ eyaa laa . eyaa laaa . ynk pnting kjujuran dea sama kw xD .

    ReplyDelete
  8. =.='' smakin mgerikan cra kau taip ni MUSHIE ! XD

    ReplyDelete
  9. aikk . napaa pulakk . btull laa tuhh . haiih . -_-"

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini