Sumpah sakit wey T^T

Views
Oh lelaki ni sungguh aummmm . ignore this pic because itu hanya laa hiasan .perlukah ai taip entri ni ? oh , maaf . buku ai da abes semua . tiada tempat untuk mencarut . maaf untuk pemenang GA miraa haritew . miraa tak dapat nak kuar dr umah untuk pegi urus kan sume T^T

Disebabkan tidak dapat kua umah ai tak ade kedit . bile tak ade kedit ai tak rep laa kan text. kne ke ai jawap knape ai tak topap? oh , knape lagu blog ai macam ni ? oh sukati ai laa . syesly Dec sucks ! Cepat laa January ! I wanna go to sch . This is so sad :'C

Dari pagi sampai ke detik ini aii belums lagi ad gelak o senyums . knape ? ai sedih laa gile . ai ta ade mud betui nak buat sume keje ICT n PA . ai da bodoh . mehehe . ai benci diri ai ! T^T ai akan menanges sampai ai mati . LOL

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini