Sunday, 18 December 2011

Superb Followies #Prize updated

Seperti mana semua orang tahu . GA ni berlansung agak lama dan saya pun suka tukar tukar hadiah . seperti cicak ni laa tukar tukar kan ? jangan naa hairan dgn pgai sy :) HE HE HE so here you go :) bagi mereka yg telah join terimakasih ! bagi mereka yg bellum join , mai picit sini
1 X RM100 ca$h or Top-up for Maxis, DiGi or Celcom user
2 X RM20 ca$h or Top-up for Maxis, DiGi or Celcom user
3 X RM10 ca$h or Top-up for Maxis, DiGi or Celcom user
4 X RM3 ca$h or Top-up for Maxis, DiGi or Celcom user
5 X Blogs promote for a week
2 X Edit full blog (Kalau nak) 
Ps;
 suka saya mahu tukar tukar hadiah samada naik atau turun
 sekirannya peserta tidak melebihi 100 GA ini batal
 perlu memahami bahawa mmg sy jenis yg lambat untuk menghantar hadiah
 peraturan diutamakan ^^,Y
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini