Sunday, 25 December 2011

Tanak comment post awak!

Act sy ni dulu sukaa sangat bg komen dekat entry org :) but then semakin mennjadi-jadi pulak kemalasan sy untuk wait =.= ap maksud sy ? read saje bebelan sy yg gile haha
Comment Form Placement . sy tasuke betui kalau nak kene load lagi fullpage untuk nak bagi komen sikit . lepaih tu yg susah ny kengkadang banyak embed things so salu jugak laa GC sy crash haha . Lepas tu yg Embedded below post , tu pun tak best . and itu pun salah satu punca blog korang load lambat :) Pop-up window sy paling suka :D tacaye ? try laa bg komen kt sy . lagipon lajuu load :)
Da satu masalah settle . But then tetibe kne soh isi code yg pelik =.= da sudah tekan Close teros Shutdown lappy XD try laa korang remove menatang tu ye ? sure readers akan bg komen kalau tade word verification sgale =.= slain tu , biarkan laa comment korang tu dekat end post . sebab , kalau comment tu dekat atas and post korang pulak da bejelaa kat bawah , manada yg nak scroll alek pegi atas XD kalau ad pun dy tu yg baik haha Okay , itu saje . sy da change smua dari awal :D bagi komen boleh ???

Ushaa sini untuk tukar comment form korang and intai sini untuk disable word verification tu . wooo hee !
Share:

1 comment:

  1. ya lh kn.. dh lh word verification skrg mkin lma mkin power. entah pa yg dye tulis..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini