Saturday, 17 December 2011

Wedding ! Jeng jeng jeng !

Donno if its matter now . Its still my keputusan untuk upload or tak . Maybe da lame ketinggalan kot sy ni . But weeww ! Tiga pasangan pengantin egege ! Both my cousin and my uncle sorang . Sorry sebab kebanyakannya cuma pic yg selamat dari virus . aha ap entah sy mengarud . Tengok laa mereka .. oh jelless haha
Yo ! Hip hop ? behehe ! 
Opss . sorry :') Im shakkinggg ! XD
 HOHO ! ikut susunan kan tinggi mereka ? XD Thats my mommy in purple
 
Bebopp ! Dorang da kawen but majlis in Januari :) sy still budak tak paham sume haha
  
Alaa tomei tomei ~ Ni uncle saya laa haha
Aumm ~ Ni cousin sayaa ~ Btw nak tengok gambar dorang lagi banyak tekan sini ye . penat nak copy copy XD okay thats all ! babai . 

Smoga semua kekal sampai ke akhir hayat dan banyak cucu cicit ! HAHA
Hasmie & Mimi | Stepani & Timothy | Jovelly & Frederica 
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini