Friday, 16 December 2011

woaaa~

Jenjalan dalam http://fitrihadi.com/ jumpa menda ni ~ fes tak same kann kaler both box tu ? try tutop use jari kat garisan tu . alaa same punye XD lol . meby sebab kotak bawah ad highlight kot kan ? But damn ~ ai jadi sakai betui tadi sampai satu rumah ai suroh buat AHAHA !!
#nobody cares if its lagend or fresh kan ? ngeh ngeh ngeh ! Dzul aku perli kau ni hahahah kalau kau read ngeh ngeh
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini