2012 Special Giveaway by Teha

Views
Tekan banner untuk join
Sy bukan berdekatan dengan area Teha tu but still Teha ad sediaakan chocolate :D huaa huaaa ! suka suka suka ! korang mesty akan terliur kalau tahu hadiah diaa yg lain . aumm . okay laa miraa da Add , share an ebery thing laa . tacaye ? nak bukti ke ? *ankat kenin* mehehe
miraa da add kan ? :D
miraa suka follow blog comel :D
ni ada tertempek dekat tepi blog miraa
yg ni pulak miraa share guna fanpage blog miraa
ni pulak miraa share guna fanpage miraa
Ni miraa share guna acc fesbuk miraa
Tehaa tehaa :D boleh tak kalau macam tu ? boleh ke miraa menang ? *hala pistol dekat teha XD ahaha joke joke . wue ! hoping to be lucky . sedap tu choco dy ~ kan ? :D
So dengan ini korang pun tahu yg miraa tag kawan miraa , betty !


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. wow very nice entry! thanks mira..good luck!! =)

    ReplyDelete
  2. mehehe . thank teha :') berharap sangat random org tu pilih miraa haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini