Friday, 20 January 2012

30 hadiah misteri tidak lagi misteri


Assalamualaikum , mesti korang gelak kan tengok tajuk tu .  act miraa tatau daa nak letak tajuk apa so bubuh je laa yang terlintas dalam kepala otak miraa ni . back to tajuk ! ahhh maluu nye nak gtw TwT . kat page miraa ad gtw pasal nak publish or tak about the 30 hadiah misteri . eleh tak laa semisteri mana pun mehehe .

miraa bebetul takut kalau kalau korang tasuke lepas tu korang mengamuk then marah and caci miraa :'D syesly miraa tamau hampakan contestant yg daa join . at first miraa pk only 30-50 people yg akan join . but makin hari makin banyak >/////< korang jangan cekewa sangat aww TwT but first miraa nak mintaaa maaf taw :') here's the hadiah yg tak misteri dah :D

10 peserta bertuah akan di edit full blog dari miraa . Template apa ? Classic of course . miraa sediakan dua jenis template and korang boleh pilih samada korang nak design I or design II . Themes will be your choice samada biru pinks or ap ap je laa :D

10 lagi peserta bertuah akan miraa buat kan header secara percuma mengikut kehendak korang *animated miraa tak brape pandai* untuk mereka yg mempunyai coding header melekat dengan body , miraa boleh buatkan header bulat macam blog miraa ni . itu pun kalau nak 

5 peserta bertuah lagi akan miraa buatkan list di sidebar miraa for a month . and the 5 lucky contestant terakhir akan miraa review blog dy and the owner oso so evelibadi could know you more more more .
Random org will be used , so miraa akan cari pemenang bertuah melalui susunan hadih tu jugak eh ? Boleh kan kan ? and jangan pk miraa akan buat sambil lewa je . miraa cek jugak smeade org tu ikut praturan o tidak.
miraa tahu mesti ramai yg nak tarik diri lepas tahu hadiah ni kan kan kan ? takpe laa :') knape miraa tak buat hadiah yg post post dah ? well my first GA pun a bit kelam kabut . and now ad personal problems yg belum selesai thats why miraa belum post . this time miraa buat yg senang je spaye miraa boleh laksanakan tanggungjawab miraa *aisemen :D so skali lagi miraa minx maaf sangat sangat TwT
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini