Ain Amira itu siapa ?

Views
Meow meow Assalamualaikum semuaaaa , yeah miraa smakin jarang update sebab daa busy dengan keje scola ad tempahan blog . *aisemen haha korang nampak kan tajuk tu dan mesti korang tengok jugak gamba atas ni . kali ni miraa edit blog akak Ain Amira . gambar atas ni before punye ye . korang boleh tengok yg post body and sidebar akak ain ni terang kan :D
When miraa nak try tekan follow tu tetibe ini yg kua -.- and i was like , what ? ececeh gurau je haha i kinda fixed that probs too . so macam ini laaa rupaa blog akak ain skg ni ;
Whatchuu gais think ? is it okay or not ? sebab miraa ni men ikut sukati je edit blog orang haha . and yg miraa anak panahkan tuu is what akak ain nak kan :) the post body bg behind the titles and oso sidebar tuu miraa pegi gabung ^w^ korang , jangan lupa follow blog akak Ain ye ? cara nak follow ? korang tekan je image dekat atas ni hihi . Ain Amira >D macam nama miraa je hehe ! ok baii ! see ya !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

  1. macam mana akak gabungkan kotak post n sidebar tu? Bole tlg buat/ ajarkan tak? :(

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini