Aku kalah ! T^T dan kami sesat !

Views
Meow . saya mengaku bahawa harini saya tidak buat apa apa pun perubahan dekat blog ni haha ! snanye nak jual template ni . adaa mau ? tapi RM1000 *aiseh ! haha gurau saje . dalam RM20-30 ? berminat ? :D apa laa kau ni miraa lari tajuk betui . apa yang aku kalah ?

Saje je . you know what ? my brother's better in English rather than meh -.- idok pcaye ke ? well my bi was so so bad and sy idok kisah pun samada saya taip betul atau ta asl kan orang paham apa saya tulis haha . but lain dengan adik saya . bukti ? here youuu go
#This is something you might wanna use :D 


Done reading ? haha i donno what tha hell they're disscussing about  but me brother has a better knowledge in it -.- okay saya kalah dua benda ni ! IT and BI aku menurun weh ! hahaha and dy buat ayat senang jje tapi aku rasa ayat dy kan sume kin sakit jiwa :D and this is the cool part ;
HAHA ! tagune kan ? fyi dy taip sendiri and no Google translate is used . kadang kadang kan dy akan pastikan tulisan dy sume betui lol ! haha and sy salu jugak ejek dy ni skema hahah but one thing fur sure , dy ta mahir dalam bab bab BLOG ! :D thats his kelemahan . and nak tahu something tak ? pagi tadi kiteorang sesat dalam shopping mall XD act salah bangunan je !

tadip nak teman kan laa konon adik sy ni g cari skate dalam Wawasan . but kiteorang salah masuk lif :D then masuk pulak pjabat SEDCO and i was like what tha hell ! ahaha satu satu floor dol kiteorang pekse weh :D dari tingkat 1 sampai laa 8 . then last last kua g parking lot alek soh dad anta g tempat yg betui ahaha XD maluuu  maluuu maluuu !

dan in the time dalam mall tu dapat laa jugak sebiji cooling fan untuk lappy sy yg usang ni haha . and ada jugak laa survey RAM . kira nak upgrade spaye senang nak guna PS and boleh buat freebies bebanyak haha . well gotta go . got some works to be done before tomorrow . happy end of holiday all :D

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. oke .
    got a lil bit of error in ur writing in eng .hehe .
    but sweet lowhh .

    ReplyDelete
  2. :D ececeh , ni mesty kes nak sakat kan kak ? haha btw yeah mmg my eng is bad . tatao apa nak jadi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini