Saturday, 21 January 2012

Apa daa jadi dengan hubungan kitaa ?


After all this years .. ok sy mengaku yg kitaa baru setahun bsame and omos 2 years . Tapi knape sy merasa hubungan kita semakin regang ? Apa salah saya lagi kali ni ? Tell me the truth . Kita tak semesra dulu .. selalu text , and if tak salah sminggu paling kurang pun skali kite call kan ? tapi skarang apa da jadi ? awak dah bosan ke dengan saya ?

Awak tak layan sy kat facebook , itu perkara biasa dan saya faham . yaa saya tahu awak busy kan skg ni ? and saya boleh paham jugak tentang tu . awak tak text sebab awa busy busy busy kan ? bila awa text pula awa suka buat benda lain . sy tatau la knape sy tak boleh trima smua ni . "Are you still playing your flute" is a poem about that pempuan yg bosan daa dgn beloved dy . dan kalau d tgk situasi kitaa "Are you still playing your game" awak tentu paham maksud sy kan ?

Sy tak marahh awa main game , tapi perlu ke main game smpai sy ni d buat jadi halimunan ? sy minx maaf laa kalau sy ni terlalu membosan kann utk awk . sy jugak manusia biasa yg banyak salah dan silap nya . Sy tak salahkan awk sepenuhnya and mungkin sebab sy byk sangat kekurangan kan yg buat awk mcm tu ? sy tahu sy da banyak buat salah ..

awk nk sy bagitau satu dunia ke ? yes sy pernah curang dekat awa . bukan skali , tapi berkali kali . sy tahu silap sy semua tu sbb terlalu ikut kan keadaan . maksud sy ialah keadaan yg membosankan . tp itu dulu . . . perlu kah sy memalukan diri sy sampai mcm ni ? T^T perlu sangat ke untuk sy mencaci diri sy ? itu ke yg awk nak snanye ? :'<

dengar laa lagu ni betul betul . ada maksud yg tersirat and memang ada kena mengena dengan sy . orng kata bila perempuan suruh dengar lagu tu sebab dia ingin menyampaikan perasaan dy mlalui lirik lagu tu . im just too scared to loose a guy like you . you're one in a million T^T
P/S; Saya mintaa maaf sebab meluahkan perasaan saya di sini. as you know , I cant text you or even talks to you . i cant find other medium on how to express my feelings beside mengarut dalam blog ni :'< mianhae .
Seperti Spongebob di atas , sy sunyi sangat sekarang ni . apa yang saya buat hanya bangun , tidur dan bukak blog . sy da jarang pegang enpon and sangat sedih when everytime I waited fr you to text , I got asleep . awak tak kejot kan sy pun whenever sy tetido . bilaa pagi pulaa awak mendahulukan game drpd text sy . bermati matian sy tunggu salu tapi takde . Ingat laa ap org lain salu kate , "Kita akan menyedari kita sayang orang tu bila orang tu da pergi". pergi yg sy maksudkan ialah MATI dan sbgai ny . # I cant stop crying
Share:

8 comments:

  1. cinta...cinta memang perlukan pengorbanan..
    kenapa nak malukan diri sendiri sedangkan cinta itu membahagiakan..
    akak doakan kamu dua org ok2 sahaja..

    kadang2 kita tidak menyedari yang orang itu sayangkan kita walaupun dia kekurangan masa bersama kita..

    :)

    ReplyDelete
  2. Sbr yea . Mybe dye nk sorang-2 kod

    ReplyDelete
  3. Arraa thanks :') mungkin miraa yg salah kot

    ReplyDelete
  4. Yasmin - InsyAllah . miraa ni emo sikit :')

    ReplyDelete
  5. rasa kehilangan . nice . bace entry latest tia.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini