Banana list !

Views
wah , banana :3 hehek . jom tengok siapa yang dah join untuk list banana ni pulak . kalau korang nak join meh read dalam sini dulu ye
  1. www.ainpunyeceritalah.blogspot.com/
  2. http://purpleholics-ladyzsara.blogspot.com/
  3. http://ribut-mengundang.blogspot.com/
  4. http://arazua.blogspot.com/
  5. http://puteri-miza.blogspot.com/
  6. http://diaryfafa.blogspot.com/
  7. http://norsyasya-sahira.blogspot.com/
  8. http://aiekin.blogspot.com/
  9. http://blogsibambam.blogspot.com/
  10. http://powerrenjessowns.blogspot.com/
  11. http://farra-izzaty.blogspot.com/
  12. http://mitchi-motchi.blogspot.com
  13. http://doodleliciousheart.blogspot.com/
  14. zizanahamad.blogspot.com
  15. http://akubencihacker.blogspot.com
  16. http://freezyfrizes.blogspot.com
Kalau korang punya link ada dalam ni dan bukannya dalam chocolate jangan marah . sy da bagitau bagi link penyertaan kan ? btw ianya tidak terlambat untuk anda bagi link tu . GA akan dibatalkan sekiranya penyertaan tidak melebihi 40

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini