Boyfriend miraa baruu ?!

Views

HAHA ! mesti korang pk miraa bebetul ada bf baru kan ? are you lost your mind ? *aisemen rude gile* well ni gambo dulu-dulu kalaaa . I got bored so pegi laa menggedik edit-edit . then dapat hasil yg macam ini pulak . ok tak ? korang rse macam real tak ? :D ni semua kes cemburru miraa laa tengok hangpa semuaa dok suap-suap-ing your bf .

Duhh -.- jeles gile miraa tengok . so this is what chu get when far away relationship .. err miraa tatau nak sambung apa lagi daaa . haha . miraa bosan sangat hari ni . then tengok hp ad dy text . nak tahu apa ? dy soh miraa rerajin kan scola . what tha fuu ? sayang , its holiday -.- tak an nak sy pegi scola masa cuti raya cina ni ?

speaking of chines new year , this year my cousin-cousin tak pulang . most of them sudah married and mungkin takut nak bagi ang pow dekat kitaorang tiga beradik :D kalau duluu-duluu best je . masuk dapo dapat ang pow dua tiga keping . pegi ruang tamu dapat empat lima keping ang pow haha what a memory

sungguh laa lari dan keluar daripada tajuk . hahaha miraa dgn dy cne eh skg ? mcm gitu-gitu je laa :') jarang daa text . why ? miraa tak topap . nak jugak miraa bukak postage hadiah GA miraa yg lepas . tapi bdose . miraa tatau bilaa miraa nak pegi pejabat pos tuu T^T guys im soryyyyy . spatut nye miraa send code topap tu bukan ny bagi masuk dalam sampul kan kan ? :'D i know im stupid  wuaaaaaa ! no mood babai T^T

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini