Candid Photo Contest

Views
Meow . dulup pernah kne tag . but at that time lupa yg sy pun ad candid photo :D its so its looked like Im gonna join this thing la kan ? :D meow meow meow ! sayo pertaruhkan photo bongok ni ye ? :D
 
This is candid babeyhh XD !! fes pic ? lemme tell sikit laa pasal tu . its photo last year mse da nak cuti . kalau tak salah mase tu ad party sebab tu susunan meje macam tu . ap yg sy buat ? ber-blogging TwT !! curi line scola . har har gelap ye screen lappy tew ? memey laa . sy jimatkan batt lappy spaye idop lebih lme haha .

second pic . OMG ! itu aku ke ! oh mustahil la ! :D gelap gile kan kan bawah mate sy ? :3 sy kurang tido XD sy hye tido . anyway ni same day macam pic ptame ito . but ni mase dalm makmal comp =.= sy tatau yg madam snap gambo mse sy sibuk tulis kehadiran "meeting BB tu" har har ! >D lagi satu the gula gula act nop mine . its Ikmal's . dy bg akak dy gugule ! XD ! lols pasan
HOHO ! fyi pic nip act candid . self timer . nak buat mcm senyuman Lysaa tew , but me mommy pgel then sikit lagi senyuman tu nak ilang >D hik hokk !! boleh kan laa kali ni sy menang ye TwT da like sume and also follow :) Oh jyeah , bagi yg nak join tekan banner tew . lupe plak nak cakap har har >D

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini