Candid Photo Giveaway

Views


Follow and Like done , now nak tag 5 orang . hihi ! soryy if korang taske ye miraa tag . cause this will be a random tag . meow meow ! Yaya , Amal , Ash , Faraa dan jugak Ezlin :3 korang jangan marah ye ! hehe ! so miraa takde banyak candid photo . ni je yg ada and lansung tanampak macam candid kan ?
Smoge awak pilih saya ! haha

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. Thanks for tagging ;) insyaAllah saya join

    ReplyDelete
  2. Thanks tag :) Aloo, kita tak cantik le ;( Tapi, insyaAllah join ek :D

    ReplyDelete
  3. :D miraa pun bukan cantik pun . mane tau nasib kan? hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini