Classic ? Denim ? Blogskin ?

Views
Assalamualaikum ! dari tajuk pun da lain kan ?? :D err ap ni . haha . okay , tadi ad org ask miraa pasal sume tu . miraa dulu pengguna denim tu . but then makin malas miraa tuka pegi simple after that classic . alahai takde kne tye pum hahahahaha

Blogskin ni actually skin utk blog kan ? XD blogskin & classic template are same sebab its uses fully coding . no add add gadget . ini salu ny yg suka godek godek  code and rajin serta teliti org ny pakai *amboi* in the other hand , washed denim ni same as template yg lain bagi miraa . ad main add add gadget :) but kalau nak tuka BG and design kne gune coding . and about that miraa kurang mahir XD

antara dua benda ni , yg paling syok classic . sebab tak loading . why ? sometimes blog yg untuk diri sendiri only used  lil code . cth ny untuk profile , link exchange and entry board . but kalau yg ad tuto banyak mby akan lambat loading . denim pulak ringan jugak . itu pun bergantung kalau takdo banyak gadget mengarut bergayut sane sini :D

Kesimpulannya , blogskin & classic template is the same benda :D and washed denim pulak mcm blog template yg lain . arr =.= miraa tatau awok paham atau tak . but stakat ni je kefahaman miraa dgn denim template itu >.< tata ~

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

7 comments:

  1. ok ok. dah mula faham skit2, hehe. thanksss :)

    ReplyDelete
  2. haha, kite pon lgi suke gune bs / classic template , sbb xlmbt loading . tp men tuka2 angin ,, skjp guna bs skjp gune denim . ngah3 :D

    ReplyDelete
  3. salam , erm , pas tue cena nak tukar kmbali yg asal . i mean , dri classic template ke blog template ? da try apply guna classic template , tp entries saya yg saya post sblom-2 ney ta kluar pon . nak kata hilang ta pon .. ?? - confuse -

    ReplyDelete
  4. bukan hilang :) ada salah coding tu ;) btw miraa dah ubah tadi . thanks sebab tempah

    ReplyDelete
  5. thanks. Saya baru nak belajar edit blog huhu.. awak pakai template apa?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini