Comment code for Classic template

Views
First of all , sy minx maaf sebab baru skg buat =.= heheh . so hopely still berguna laa tuts ni . mihaha

1. Dashboard > Template > Edit HTML
2. Click F3 then search for the following code
<Blogger>
3. Copy this code and paste it after  the code <Blogger>
<a href="<$BlogItemCommentCreate$>"<$BlogItemCommentFormOnClick$>><$BlogItemCommentCount$> love letter </a></BlogItemCommentsEnabled>from other so far</div>
4. Preview and then save .
As you can see , the red one is for the linking comment form, and the blue one is for the next words that you want . You can remove it if you want
Ini pulaa contoh coding sy dalam blog ni .
Hopely this might help fr you <3

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. Err , akaq . tak menjadi lah . Nape ek ?

    ReplyDelete
  2. ELMOpingu apa yg tak menjadi ? btw dah tukar ke komen awak muncul macamana ? ini hanya sesuai untuk pop-up comment

    ReplyDelete
  3. i take ur words :) #love letter from so far

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini