Contest 2012 blog kawaii by Kiki and Ekin.

Views
TwT comel gilaa kan banner contest ni ? korang rasa miraa boleh menang tak ? :p tempat ke-duaa pun jadi laaa *buat muka doposen haha anyway miraa kne tag so miraa nak join laa . apa salah mencuba nasib ? ekeke :p
Nah siap prinscreen lagi *aisemen bukan apa . miraa suka tukaa tukaa design blog . sebab tu snap sikit haha . anyway , kenapa blog saya kawai ? sebab header saya cuns kot :D alaa pasan pasan haha . lagi satu , kanak-kanak yang lawat dalam blog ni mesti suka punya . well as you know saya ni masih macam budak budak haha . aumm aumm thats all laa rasanyaa

daa laa miraa nak tag orang ni ! :p siapa agaknya yang jadi mangsa miraa skarang ? mehehe . nak tag akak Biyhaa and oso Salwaa . oh lupa nak kasi tau , tekan banner kalau nak join ye XD

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. goodluck dear ;) btw jgn lupa buat blog saya kawaii... :D

    ReplyDelete
  2. :D soryyy td miraa tanampak . hihi okay dah buat

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini