Contest blog paling cun

Views
Dalame tak join contest . so today blogs feed akan penuh dengan contest yg d join dan ramai yang akan jadi mangsa tag saya . miahaha ! well I was tagged by kak Biyha ! ^///^ huyooo ! ai bangge . LOL .
nak join klik banner
sy tatau laa kalau blog sy cun :D but kemas sikit laa kan ? *ankat bakul sendiri* haha daa kne tag kene join la en ? okay , mmg sy akan join pum sebab hadiah dy sedap TwT ! kalau ad nasib yang baik boleh jugak menang :') ni antara hadiah yg d blib blub blap :D

Pemenang tempate pertama 
wang tunai sebanyak RM70 dan software blog template maker dan juga HTML web editor fuahhhhh ! TwT kalau dapat mesty best
Pemenang Tempat kedua
wang tunai sebanyak RM50 dan software blog template maker
Pemenang Tempat ketiga
wang tunai sebanyak RM30
Maybe sy akan edit lagi kot blog ni bagi comel 'sikit' hahadiah dy sungguh menawan ! TwT dapat satu pun jadi laa XD ! lol ! okay laa , mangse tag sy kali ni mereka >D muahaha *gelak jahat*
 Arein 
banyak tak ? XD well fafai !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini