Contest The Most Fabulous Blog by Miss Lovouis

Views
Fabulous sangat ke blog miraa ni sampai nak gedik gedik join ? mehehe orang lain kata OHSEM *aisemen tapi sekadar mencuba nasib apa salahnya kan ? cne ek nak buat entri ni menarik ? miraa pun tatau laa . meh miraa angkat bakul miraa kejap 
miraa rasa blog miraa fabulous sebab miraa ada header cendawan :D comel kan ? miraa guna template classic so memang ringan la kan ? knape fabulous lagi sekali ialah miraa buat tempahan blog yg semuanya di bawah RM10 har har har !! 
memang ayat nak kene penampaq laa kan miraa buat macam tu ? mehehe . anyway hadiah diaa memang betui betui menawan . sumpah doh korang akan suka hadiah dia . lagi satu , blog ML omey lol . pinky minky gituhh *aisemen* tarikh tutup contest ni pulak lamaa lagi so you got times to fabulous up your blog . jadi makin omey omey .
RM50 + special entry about YOU + Sticky post about your blog + anything desired is the grand prize . and who knows it might be updated later and then jadi lebih banyak kan ?
Naif sungguh diri miraa ini . kalau korang nak tahuu hadiah lain boleh laa tekan banner tu ye . miraa only attracted to the grand prize . why ? its once in a life time chances :D wah sumpah miraa daa mengarut banyak sangat dari awal entri ni . anyway guys , do join yaa ? Its a fun thing ! :D btw hampir lupaa , blog ID miraa ialah Miraa Hussin dan Miraa Hussin :D I got two blog ID dan sayaa da lamaa jadi follower ML

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. Salam , hype contest da tamat .
    THANX 4 join my contest . .
    Checked ur contestant .
    Nice blog !
    GOOD LUCK ^__^

    ReplyDelete
  2. Waaa , bestnya . Miraa menang 1st place Contest ni . saya cuma dapat Top Refferal je . :D Tahniah yeee .

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini