Thursday, 26 January 2012

Contoh tempahan cursor [ Text only ]

Setakat ini , ini sahaja font yg sesuai untuk dijadikan cursor :D kalau korang nak tuka font tu pun boleh just tengok kat font comp masing masing and bagitau miraa .
Code: CTO-I

Code: CTO-II

Code: CTO-III
Price: RM2/cursor
Color: Mengikut pilihan anda [Pilih kod warna]
Pembayaran: [ rujuk di sini ]
Cara menempah: Boleh hantar pesanan ke akaun facebook miraa atau pun hantarkan ke email miraa [miraahussin@gmail.com]
Tempoh tempahan siap: Tempahan akan segera di upload dan dihantarkan kepada anda selepas miraa menerima bayaran. *mengelakkan penyelewengan
Sila sertakan info ini ketika menempah:
 Code cursor
 Color code untuk tulisan
 Color code untuk cursor * pink , hijau , biru , putih , ungu
 Text input: Your text goes here
 Phone number & blogs link *for review

Kerjasama anda amat dihargai. Sila pastikan anda tidak membuang masa saya dengan fake order. Terima kasih dan Assalamualaikum 
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini