Contoh tempahan header [Special]

Views
Kalau tadi korang tengok pasal header text and image , now this is something special . act tak brape special pun . but its cool kot :D and miraa rasa ada di kalangan korang yg nak. Scroll ke bawah untuk keterangan lebih lanjut *aisemen :D
Code: SHO-I
Code: SHO-II
Code: SHO-III
Code: SHO-IV
Code: SHO-V
Code: SHO-VI
Code: SHO-VII 
Code: SHRO-I
Code: SHRO-II
Code: SHRO-III

Price: RM3 for SHO-I ~ SHO-VII & RM5 for SHRO-I ~ SHRO-III *penggunaan gambar sendiri bagi setiap header akan di cas RM1
Color: Mengikut pilihan anda [Pilih kod warna]
Pembayaran: [ rujuk di sini ]
Cara menempah: Boleh hantar pesanan ke akaun facebook miraa atau pun hantarkan ke email miraa [miraahussin@gmail.com]
Tempoh tempahan siap: Tempahan akan segera di upload dan dihantarkan kepada anda selepas miraa menerima bayaran. *mengelakkan penyelewengan
Sila sertakan info ini ketika menempah:
 Code header
 Color code untuk tulisan
 Color code untuk ground header
 Width body blog *dalam px
 Gambar yg ingin disertakan *pastikan tidak terlalu ber-edit dan mudah untuk miraa select . Hasil header ini mengikut keadaan gambar anda. miraa akan sedaya upaya edit sana sini untuk menaikkan kualiti gambar
 Text input: Your text goes here
 Phone number & blogs link *for review


Kerjasama anda amat dihargai. Sila pastikan anda tidak membuang masa saya dengan fake order. Terima kasih dan Assalamualaikum 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. nak tanya, nama font yg keempat tu apa? bagi tahu kat Cbox nabila oke?

    ReplyDelete
  2. Saya dah add facebook awak :) teringin nak pulak

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini