Sunday, 15 January 2012

Download Meitu Xiu Xiu Version 3.0.6

Hahar , sy d tegor oleh budak ni untuk update download meitu ni . HAHA ! so kalau korang malas nak pegi web tu and pening-pening nak tekan mane nak download , neh meh amek nombor XD joke joke .

Meitu Xiu Xiu Version 3.0.6 - Download
Share:

6 comments:

  1. Saya tak boleh download T_T Kalau nak pergi web die, tak faham la :'(

    ReplyDelete
  2. link dia miraa dah lupa :) miraa ada link download jaa

    ReplyDelete
  3. Tak apa lah T_T Nanti Alia cuba lagi sekali :3 Thanks.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini