Est buat aku lapar !

Views
Biasanya kawan saya jiah yg buat semua kerja berkenaan slide show . but tahun ni saya ditugaskan untuk buat . apa yg saya tahu ialah , ia sungguh melaparkan :D kenapa saya cakap sedemikian ? tengok image di bawah untuk mengetahui nya .
Cheese Cake
Broccoli and Mushroom
Chicken Chop with garlics
Grilled Chicken with asparagus
Lamb chop with blackpepper
Gulai lemak cili api
Macaroni salad
Ulam raja with sambal belacan
Pumpkin soup
saya tahu anda turut terliur dengan makanan-makanan ni . pehh sedap ! TwT sebenarnya saya tengah lapar ni . tapi idok ad makanan bila malam-malam . lagi satu , sy akan jadi burung hantu malam ni nak cari kebaikan sume makanan dekat atas tu . ahhh . babaii .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. now , kak miraa bt kite lapar ! :D

    ReplyDelete
  2. :D jom laa kite brsame same berlapar ye dek ? hhaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini