Saturday, 14 January 2012

FAQ : miraa edit pakai apa ?

Makin ramai yg tanya miraa pasal miraa guna apa untuk edit gamba :D miraa nak kongsi laa sikit sikit benda ni and sure ramai yg akan sukaa terutamanya perempuan . sudah , jangan nak banyak songeh laa miraa nah nah amek link ni

Meitu Xiu xiu [ Download ]
Jangan risau . ni bukan direct link . ni ad tuto sikit on how to download . fr them yg berminat and suka gila nak edit gambar boleh laa download :) its in chines but dont worry . ad icon yg boleh bantu korang untuk edit . stakat ni miraa belum jumpa versi BI . nak tengok gambar-gambar miraa yg terhasil dari meitu ?
kaler photo ni lain kan ?
sama mcm photo I color effect
another hasil meitu :D
classic ? XD
dushh dushh kat tedy bear
trio :D can also combine photo
you can tulis tulis jugak :D
can add effect also :)
boleh pakai an liptik an blusher :D
:D cukup laa . da panjang betul da entry miraa kali ni kan kan ? so miraa da jawap da soklan itu . kikiki ! miraa pasti korang akan suka dengan meitu sebab aps ni mcm photoshop but d permudahkan dgn icon :) enjoy evelibadi !
Share:

6 comments:

  1. comel .. lagi-2 hamster tu .. kak mira ajar la kite nak edit pic camtu .. lawa ..

    ReplyDelete
  2. tu bukan hemster dek :D tu g-force ! haha . okay dek . sat g akak aja ye ;)

    ReplyDelete
  3. ehh , yg gambar y akak tulis caption classic tu bukan hamster ke ? hee ,

    ReplyDelete
  4. yup ^^ bukan hemster pun :) its a guinea pig . kre keturunan rodent :D

    ReplyDelete
  5. sis , saye suke sangat tgk first pic nie > kite nak snap pic pose macam nie ea ? hee , kite mintak izin nie .. haha :)

    ReplyDelete
  6. haha :D boleh je . bg link image tw . nak tgk gak XD

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini