Freebies : Cute animal and creature icon

Views

Assalamualaikum . daa agak laamaa juga miraa tak bagi freebies kan ? dari tajuk pun korang mesty tahu kan ? :D woaa abaikan pengarutan miraa ni . act semua ni bukan milik miraa and miraa mengaku awal awal takut ada yg cakap miraa macam macam . Okay laa males nak bebel panjang panjang meh meh amek





Klik klik setiap image / icon untuk mengambil URL
miraa tahu semua comel comel kan ? aha korang mesty nak tahu untuk apa icon omey omey ni . well korang boleh jadikan as your favicon jugak . caranya ? mari intai sini . slain tu korang jugak boleh guna untuk icon apa apa sahaja . bila korang ambil jangan lupa tinggalkan komen :3 dont be an arrogant bloggers . peace !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

9 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini