Saturday, 21 January 2012

Freebies : Hearts, ribbons and stars cute icon

miraa now semakin rajin nak bagi icon icon omey ni . well this is for your own kebaikan *aisemen tade kne ngene pun . miraa buat ni dengan ikhlas sebab dulu miraa pun susah nak dapat icon omey omey . ada pun tapi kne larang nak amek -.- now miraa nak bagi keje korang senang so amek laa



 

Klik icon untuk mengambil URL
Psst ! jangan lupa tinggal kan komen ye lepas amek :) and kalau boleh tolong laa miraa kelik melik dekat sini jugak . hihi Assalamualaikum enjoy comelkan blog korang yea ! and korang boleh guna icon ni untuk favicon korang . meh usha sini miraa ajar
Share:

14 comments:

  1. bak kate courage the cowardly dog , "Things I do for love" haha :D

    ReplyDelete
  2. thankyou so much for the icon kak. :)

    ReplyDelete
  3. Ambik satu ye Sys? Yang love wane ungu. Kamsahamnida. Do visit my blog , http://aniseli.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Shomelllll , Ambil satu k , Tengsss :)

    ReplyDelete
  6. akak, nak tnya macam mna nak ambil icon nii? haihh

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini