Fuhh lega !

Views
Assalamualaikum sume . hahh apa ny yang lega ? mesty pk bebukan kan ? :D well miraa da bjaye siap kan duaa blog orng . full edit punye tempahan . meh review sikit .
Ini blog Farhana Mazlan . Its a purplelicious blog . well dy punye order ni untuk classic template so this cost RM ** haha ask her or text me in facebook . korang nak tengok live preview ? tekan je gamba tu untuk pegi stalk dy . and jangan lupa tekan jugak button follow tu ek ? :D

This is blog akak Ain Nadirah . Tema yg dy nak pinks . so miraa ubah sume skali jadi pinky minky gitu the sidebar tittle is an image yg miraa buat sendiri and the Followers gadget pulak miraa guna yg coding punya spaye senang nak load . sebab kalau yg guna add gadget tu there's too many coding if you gais pasan laa . btw nak live preview ? tekan the image and hampir lupa . ini template simple
So whatchuuu gais think ? nak buat tempahan jugak ? :D check out the stuffs and tengok tengok laa sume benda yg miraa boleh buat kan . after that korang boleh text miraa dekat fb okay ? *btw bayar duluu ye ? XD

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini