Monday, 9 January 2012

Going Vintage

As you know , miraa ni jenis yg cepat bosan . so ada je yg miraa akan tukar :D i know its not pink . its peach right ? *buta warna* jahaha . before nip header miraa kan kan kan , kpale miraa ter-cut . sebab malas sangat nak undo undo miraa biar kan saje . now header miraa agak gedik en en ? alaa taak lawo macam kau =.=
HAHA ! hodoh betul miraa tengok header tu =..= entah ap je style macam tu kan kan kan ? :D nak kate jerit bukan jugak . haha . lagu I Miss You ? emm bosan dah denga :D so miraa tukaa jugak . kalau rse tinge korang sakit , mute kan computer korang ye ? :D alaa jahat miraa ni . emm . now asek saket je kiteorang 3 bradik =.= babai
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini