Header kanak-kanak -.-

Views
Assalamualaikum semua ! woaa ! mesty korang tertanya tanya kan miraa hilang pegi mane dari pagi tadi ? miraa act busy buat karangan yg sampai skarang belum siap-siap . got no idea lansung -.- anyway , yay . blog miraa brubah lagi kan :D ada siapa mahu tempah ? kalau korang tengok header miraa mcm bebuda en ? hek hek hek ! coomel tak ? miraa amek about an hour twoo lol untuk buat .
lai lai RM5 saje . durian runtuh :D tapi korang kne tuka body post korang jadi kaler peach laa . sebab miraa ubah jadi peach . hek hek . miraa ad save spaye senang nanti nak tukaa name and oso URL dalam header *itu pun kalau ada yang nak tempah ekeke
miraa nak buad dy lip lap lip lap tapi sungguh laa tak menjadi . miraa tapandai nak buat yg animated . kalau stakat ayat tu meloncat and kne taip boleh laaa :D kalau korang rase nak bagi derma sikit komen eh ? miraa ad buat 3 or 4 header lagi . tapi maluuu nak guna . sebab tak lawaa TwT

Dan lagi satu , tadi ada 3 biji durian . pehhh miraa makan satu dua ulas je . tembam gilee lol isi durian tu . kenyang terus . now ada lagi dalam peti ais ? korang nak tak ? :D esok miraa nak makan jadikan macam eskim keh keh keh . *saje je nak mintak tumbuk ayat ni* haha . anyway jangan lupa komen :P

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

12 comments:

  1. hana , nak ? :D hahaha . mai mai derma duet haha

    ReplyDelete
  2. header macam drikoti.net punya. haha hampir serupa

    ReplyDelete
  3. 10 marks fr yew ! :D miraa mmg nk buat mcm tu tapi tak dapat . puas godek code sebek tak crashh template miraa :D

    ReplyDelete
  4. alololo. comey nye header dea. nak jugak bley? :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini