Saturday, 21 January 2012

Himpunan segala icon omey untuk anda !

Oh oh ! tajuk entri miraa ni cuns tak ? :D miraa ad sedia kan few list and miraa da katagorikan icon icon tu . korang boleh guna icon tu untuk apa saja asalkan tidak buat untuk benda benda yg tidak baik ye ? *aisemen ! knape miraa buat macam ni ye ? mesti korang tertanya tanya kan ? *ada ke yg nak tanye ?

First of all miraa buat sebab miraa tahu susah dan mesti newbies nak cari icon yg omey omey kan ? mesti ada yg tak tahu di mana nak dapat so miraa bagi je laa spaye senang :) miraa pun pernah jugak dapat kesulitan untuk cari icon icon comel lote ni . and miraa nak bantu orang .. *ikhlas ni hati miraa nak tolong mehehe
"The things I do for love"
 Animals and creatures cute icons
 Hearts , ribbons and stars cute icons
 Flowers, foods and fruits cute icon
 Others

satu lagi sebab miraa buat macam ni adalah untuk mengurangkan pengintai page source :) korang , tak baik tau buat macam tu . somedays you'll regret it and I know it sebab miraa banyak kali tengok orang kena macam tu . so jangan intai intai lagi ye ? nanti buta mata :D
Share:

5 comments:

  1. mmg comel2.. jemput jln2 ke blog kita.. hhuhu ^_^

    ReplyDelete
  2. salam sy blogger baru,, so 1 apa pn sy tak tahu buat sy just try sj apa yg mampu sy buat nk tnya mcm mna nk buat komen berbntuk mcm blog nie ya,,

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini