Tuesday, 10 January 2012

His everything to me...

Eating blood images again ? i think this suits how i felt . i really wanna kill that ''male'' T^T stupid ? who is he saying stupid to ? he is the one that are stupid ! damn ! 
Yes its not about my bf sayang <3 he will never do such thing . i love him and among all of people that i known . his the only one that i would share my secret T^T didn't you know what i mean ? tak penah lagi and aku belum pun bagi tahu sesape pasal sume rahsia aku .. and mungkin dy sj yg akan dga rungutan aku :'<

Whats all about the cheating ? :') tepuk dada tanya selera . oh ? i hate it ! sy tak pernah bayang kan yg sume ni akan blaku :') lansung idok . sume akan lemah when benda ni blaku . but for me ? oh gosh tolong lah . dendam seorang perempuan laa yg paling bahaya :') im gonna make sure you'll pay for this nonsense !

for my bee . don't woryy . i wont let you down . our second anny tak lama lagi :') hopely akan ada untuk kali ke 50++ :') i love youu <3 #esok akan kesekolah
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini