Human ragdoll HAHA

Views
I kinda loike this kind of vids >D it makes me goes stupid rse nye boleh idok korang buat macam ni ? kan best kan kan ? vid ni da lame pun snanye . but ini buat sayaa sungguh happy . rse nak tumbok je org yg buat hati sy sakit sampai terbang terpelanting mcm ni har har ! >D

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini