Tuesday, 24 January 2012

Ianya tak bermakna langsung !

Ahh sudah laa miraa berhenti laa mengharapkan sesuatu yg sukar untuk menjadi kenyataan . Its gonna be worst than you think it is nanti . *jyeah mengarut bagai tidak bijak* well I'll be gone for a while . Nak pulang kampung dad , aisemen :'D alaa kejap saje pun . Pk raya cina orang cinaa saje ke pulang kampung ? tak kan ? ececeh ~ babai !

NOTA PENTING !
While Im gone please jangan rompak apa-apa melainkan awak bagitau sy boleh kan ? awak seorang yg kurang bijak laa jika awak tak ikut arahan saya ni *aisemen ahah
Share:

1 comment:

  1. anda di tag . hehe .
    http://hatiamira.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini