Im too scared to loose youu

Views

Sukati na baca . ini luahan hati so tak laa pennting SANGAT :') hmm miraa da macam gila kan ? well maksud miraa sebab salu on blog and pasal nota-nota sejarah sume tu miraa lupaa nak continue and show dekat blog ni . miraa macam da tak ada minat ngan plajaran . oh waht ? kalau korang rse mcm tu , well ia tidak macam tu snanye .

sy suka sebab hubungan sy dgn dy da nak masuk dua tahun . and siapa sangka kan miraa boleh jadi setia sampai lama cggini ? makin lama miraa makin takut utk khilangan dy ! T^T skrg pulak banyak orang clash melashh and miraa takut jadi salah sorang dari mereka *ai mate menitis* yang lagi miraa suka ialah hubungan miraa dgn dy lansung tasame macam memane coup lain . korang tak akan tahu sebab miraa tamao bagitau pasal tu :'D bee ni yg sy nk awak tahu ;

sy sayang kan awak sangat2 and prasaan tu belum berkurangan lagi smpai ke harini . sy tahu  hati awk terluke and bukan skali je awk tluke tapi da banyak kali kan ? sy minx maaf T^T sy tahu sy belum matang and sy mmg tak layak dpt awk . knape ? awk terlalu baik utk sy tp sy beruntung sbb awk trime sy . ye sy mmg sedih sbb kte da ta ad cllg lagi and awk pun tahu da brape kali sy ckp pasal tu and mrayu rayu en ? sy tahu itu anoying n sy akn cbe berhenti tye psl tu ye ? :') kalau dulu kte salu sgt cll n sy byk sgt benda n topik ble nak text . tp now makin lme makin sikit and maafkn sy klw sy makin membosankan . sy mmg queen control and sy tahu benda tu awk tasuke . tp sy buat ty sbb sy tamau kesilapan ke dua kali blaku . sy tak bt apa apa pun tetap d tggalkan and awak tahu ap mksud sy . past is past and yes , sy mmg sdaye upaya melupakan sume benda yg kte msing2 pnh buat . and sy sndiri tmau ingat .sy ni salu sakitkan hati awk sbb salu hilang bila text . awk  tw ta skg ni sy da ta amek pduli da ble awk late or awk ta rep . yg sy hye pk yg awk ta an buat benda2 yg sy tasuke . sy tahu awk ta an kcewe an sy . tapi ap sy buat ? T^T sy kecewa an awak n buat hati awk sakit n salu marah2 awk . awk salu ckp klw nak buat ap ap bagitaw dulu . tp awk buat boleh and pcye atw ta sy da boleh trime sume tu . sy da ta kesah psl gamba o ap ap yg sy minx kat awk sbb sy tahu ap yg sy kne buat hye tunggu . ta byk yg sy plu buat melainkan tunggu . sy da mulaa daapat trime dgn game awk bee :') bilaa sy denga lagu , sy salu dpt byg an yg lagu tu kutuk sy . "My universe will never be the same . Im glad you came" awk pun pham kan mksud sy dengan baris lagu tu ? awk byk ubah hidup sy . "You change my life from negative to positive and i want you to know that" mcm yg pitbull nyanyi . sy da tak show off gmba free hair sy kan ? :'D sy da ta pakai legging or pakai bajuu sendat and pendek . sy jarang daa pakai shawl sebab pakai tudung kne tutup dada kan ? :'D but smalam bila awk bgtaw tgn awk cdre sy terus lemah and tatau nak rep ap da T^T kalau boleh sy nk kte clling je sbb sy tahu susah awk nak taip tekan tekan keypad hp . sy tahu sy slh sbb sy suke txt and tadapat idop ble ta txt T^T sy minx maaf .

thats all kot . sy taley menaip dengan keadaan mcm ni . sy taley stop nanges dari tadi . sy tahu semua ni salah sy and sy harap awak maaf kan dgn kslhan2 yg sy da buat . klw tanak maafkan pun tape bee , sy akn tunggu smpai awk maafkan sy :') i love youu so much and sy nak awk gembira bila dgn sy . sy tamao awk stress2 dgn sy .. ily<3

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. i has been in your place. 4 years in love. still, it's still not guarantee anything. so, while there is still chance and time, appreciate each other.. :')

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini