IP address !

Views
bila saya menangis , saya selalu jadi macam dua bongok atas ni . tapcaya ? tape laa . sy menipu je tadi haha . well well well . mulaa da sy berblog and mulaa jugak laa sy buatt tutoo .
IP address ? oh yang itu . nak jugak ke ? :D okay okay . tade sape marah pun nak bagi ke idok mahu bagi . meh meh ramai ramai amek code mai XD
Hello  there, your <a href=" http://miraahussin.blogspot.com/2012/01/ip-address.html ">IP</a> is <script type="text/javascript" src="http://www.whatsmyip.us/showipsimple.php"> </script>
Do not rip anything :p hihi ! Assalamualaikum

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

  1. hai!sya xfhm lha,copy suma tu pastu?yg kaler pink tu nk kena tukr ke?paste kat mna?

    ReplyDelete
  2. aqila , takperlu ubah apa-apa . paste dekat mana ? letak kat HTML/JavaScript kat blog .

    ReplyDelete
  3. amira , IP add tu ialah tempat kita online . macam contoh awak online kat area KL , IP number dy lain . bila dekat JB IP dy lain

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini