menggoda . rarr !

Views
Photo descriptions
No make up . Eyeliner only
No contact lens .
Software used : Meitu xiu xiu [ Download ] & adobe photoshop
Camera used : Acer Crystal Eye Webcam (AOH)

fuhh gile laa . ini laa bakat aku . buat mata helang :D !! aumm aumm . korang korang ! bagi komen pasal gambar ni boleh ? ap yg kurang . miraa nak upgrade bakat edit mengedit gambar miraa . har har . dalam photo ni miraa takdo pakai mekap lain slen eyeliner tu .  and miraa tak pakai lenspum . ni ori eyes TwT btw rse ny ad tak contest yg miraa boleh join pakai gambo ni ? >p hihi . tamao dekot2 aww :) komen sikit . Assalamualaikum

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

10 comments:

  1. Mata tu yang buat orang cair tu xD

    ReplyDelete
  2. sofea: awak cair ke ? :D
    tiqa : >///////< time kasih

    ReplyDelete
  3. alala ! macam mate kcing yaya lah pulak ..

    ReplyDelete
  4. alliaaa time kasih <3

    yaya : same ke ? :D

    ReplyDelete
  5. miraa !! cantik lh !! tapi mira selain xiuxiu ada x tempat edit yang awesome lagi?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini